Aplikace pro srovnávání cen produktů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá vývojem aplikace pro automatické srovnávání cen zboží. Aplikace funguje na principu, kdy uživatel zadá vstup v podobě seznamu produktů a výstupem je seznam nabídek sledovaných prodejců pro všechny zadané produkty. Uživateli je dána možnost vytvořit si individuální nastavení pro jednotlivé webové stránky prodejců nebo využít vyhledávání na již existujících agregátorech cenových nabídek. Cílová skupina uživatelů jsou prodejci, distributoři a výrobci, kteří využijí získaná data pro sledování konkurence a vývoje cen na trhu.
This master's thesis deals with the development of the application for automatic price comparison of goods. The application works on the principle that the user enters inputs as a list of products and output is a list of offers from monitored dealers for all entered products. There is possibility for the user to create his individual settings for each website or use searching on existing comparison shopping website. Target group of users are dealers, distributors and manufacturers who use the data for monitoring competitors and changes in market prices.
Description
Citation
VARADINEK, J. Aplikace pro srovnávání cen produktů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management a informační technologie
Comittee
doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (předseda) prof. Ing. Tomáš Hruška, CSc. (místopředseda) Ing. Vítězslav Beran, Ph.D. (člen) prof. RNDr. Milan Češka, CSc. (člen) Prof. RNDr. Milan Mišovič, CSc. (člen) doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-25
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " C " Otázky u obhajoby: Je nezbytné extrahovat data přímo ze stránek jednotlivých prodejců, jsou-li současně zpracovávána i data ze stránek porovnávačů typu Heureka.cz? Nestačilo by uvažovat pouze porovnávače?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 1 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO