Motivační principy pro mobilní aplikaci pro ovládání inteligentní domácnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá způsoby motivování uživatelů k používání aplikace pro řízení inteligentní domácnosti. Popisuje obecné principy zapojení herních prvků do reálných systémů a řeší i konkrétní návrh motivačního programu. Praktická část této práce se věnuje implementaci navrženého systému odměn a jeho zobrazení v mobilní aplikaci. Výsledná aplikace obsahuje systém motivování uživatelů na základě získávání bodů a achievementů a pokrývá většinu funkcionality inteligentní domácnosti.
This bachelor thesis deals with the possibilities of raising users' motivation to use the application for the Intelligent home control. It describes common principles of implementation of game-based mechanics into the real-life systems and deals with the concrete design of motivational programme. Practical part of this thesis describes the implementation of the designed system of rewards and its display in the mobile application. The final application contains the motivational system for users based on collecting points and achievements and covers the majority of the functions of the Intelligent home.
Description
Citation
LAMACZ, J. Motivační principy pro mobilní aplikaci pro ovládání inteligentní domácnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (předseda) doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (místopředseda) Ing. František Grézl, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Rozman, Ph.D. (člen) Ing. Josef Strnadel, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-18
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázku oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: Demo v aplikaci představuje kompletní funkcionalitu systému. I proto je záhodno, aby si toto demo uživatel mohl projít a vyzkoušet. A to i za předpokladu, že se nepřihlašuje do systému a vůbec nemusí být připojen k Internetu. Jak složité by bylo implementovat odměnu za projíti tohoto dema za uvedených podmínek?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO