Mobilní aplikace pro skenování sítě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je navrhnout a implementovat mobilní aplikaci pro operační systém Android, která umožňuje nalézt připojená zařízení v síti, zobrazit detaily o síti a jednotlivých připojených zařízeních. Pro každé nalezené zařízení lze vybrat vlastní ikonu a přidat poznámku. Aplikace také zaznamenává logy a statistiky. Vybrané zařízení lze také napadnout pomocí útoků typu Denial of Service.
The subject of this bachelor's thesis is to design and implement an application for Android operating system that allows the discovery of all connected devices in a local network and to display information about it and all of its devices. The application would allow the user to assign a custom icon and a note to each device within the network. Logs and statistics are also collected by the application. In addition, it is possible to attack the selected device using various Denial of Service attacks.
Description
Citation
TEUCHNER, M. Mobilní aplikace pro skenování sítě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Miroslav Švéda, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Kunovský, CSc. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartík, Ph.D. (člen) Ing. Vítězslav Beran, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Martínek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-17
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: Proč jste se rozhodl práci rozšířit zrovna o generování DoS útoků?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO