Polyfunkční dům v Českých Budějovicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem mé diplomové práce je návrh polyfunkčního domu. Tato novostavba je navržena pro trvalé bydlení s administrativními prostory a kavárnou. Objekt má jedno podzemní a tři nadzemní podlaží. V podzemním podlaží se nachází prostory domovního vybavení, administrativní prostory a kavárna. Všechna nadzemní podlaží jsou navržena pro bydlení. Objekt se nachází na svažitém terénu v severozápadní části města České Budějovice. Konstrukční systém je tvořen ze ztraceného bednění. Objekt je zastřešen plochou jednoplášťovou střechou. Výkresová dokumentace byla zpracována v počítačovém programu Archicad.
The aim of my master´s thesis is a design of mixed-use building. The new building is designed to be a permanent resident with offices and café. The objech has one basement and three above floor. In the basement is amenities of house, office premises and café. All the above floor are designed for housing. The object is on sloping terrain on the selected pieces of land in north-west part of city Ceske Budejovice. Structural system is from permanent formwork. The house is roofed with warm flat floor. Drawing part processed in a computer program Archicad.
Description
Citation
HONNER, J. Polyfunkční dům v Českých Budějovicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2017-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO