Stavebně technologický projekt výrobní haly Massag v Bílovci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá řešením výstavby ocelové haly v Bílovci. V této práci je řešena stavebně technologická studie výstavby ocelové haly. Práce se zabývá dopravní situací v okolí stavby a dojezdovými vzdálenostmi. Dále se práce zaměřuje na provedení montáže ocelového skeletu a průmyslové podlahy z drátkobetonu, časovým a finančním plánem, projektem zařízení staveniště, návrhem hlavních stavebních strojů a mechanismů, časovým plánem hlavního stavebního objektu, dále pak kontrolní a zkušební plán pro ocelový skelet a průmyslovou podlahu. Navíc je zpracován položkový rozpočet včetně výkazu výměr, plán rizik pro ocelový skelet a průmyslovou podlahu a konstrukční detaily. Podkladem pro tuto práci byla výkresová dokumentace pro realizaci této stavby.
This thesis addresses the construction of steel buildings in Bílovec. In this work we are solved structurally technological study of the construction of steel buildings. The work deals with the traffic situation around the building and a landing distance. The thesis focuses on the installation for the steel skeleton and industrial floors of wire reinforced concrete, time and financial plan, project, site equipment, design of main construction machines and mechanisms, timelines, capital construction object, then control plan for the steel skeleton and industrial floor. Moreover, it is processed itemized budget including bills of quantities, Risk Plan for the steel skeleton and industrial flooring and design details. The basis for this work was the design documentation for the realization of this project.
Description
Citation
CARBOL, Š. Stavebně technologický projekt výrobní haly Massag v Bílovci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Date of acceptance
2017-02-02
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO