Příprava a řízení stavební zakázky ve stavebním podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá tématem přípravy a řízení zakázky ve stavebním podniku. Úvodní část práce je zaměřená na všeobecnou specifikaci stavebních projektů a termínu, které jsou s nimi spojené. Následně se zaměřuje na přípravu stavební zakázky a její jednotlivé části. Osobitá pozornost je věnována procesu výběru subdodavatelů a následně řízení stavební zakázky. V praktické části jsem jednotlivé poznatky aplikoval na konkrétní stavební zakázku. V jednotlivých fázích přípravy jsem zpracoval podklady k řádné přípravě projektu. Jedná se o zpracování organizační struktury, časového harmonogramu, finančního plánu a projekt zařízení staveniště. V závěru má práce jsem se věnoval vyhodnocení výsledků a jejich porovnání s realitou.
This thesis explains a theme of construction order preparation an management in construction company. Introductory part o thesis is focused on general specification of construction projects and other related therms. Next part o my diploma thesis deals with construction order preparation. I paid the main attention to process of choosing subcontractors and managing of construction order, I applied my gained knowledge to particular construction site in practical part of thesis. I created all the necessary documents for proper construction preparation, including time schedule, oranizational plan, financial plan and construction site layout plan. The last part is the evaluation of the results and comparing them with real case.
Description
Citation
ŽELIAR, M. Příprava a řízení stavební zakázky ve stavebním podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2017-01-31
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO