REVITALIZACE PŘEDPOLÍ KVĚTNÉ ZAHRADY V KROMĚŘÍŽI

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Revitalizace části předpolí Květné zahrady v Kroměříži Návrh se zabývá úpravou historického předpolí Květné zahrady v Kroměříži. Obsahuje návrh nového zázemí a informačního centra pro návštěvníky, rekonstrukci vstupního objektu a návrh nového provozu zahradnictví. Cílem bylo vytvořit, funkční a estetické zázemí pro fungování Květné zahrady a zatraktivnit pobyt návštěvníků v ní. Na všechny tyto složky reaguje návrh jako nenásilné doplnění Květné zahrady a neubírá na jejím významu a důležitosti.
Revitalization of a part of front-field of Flower garden in Kroměříž The project focuses on re-arrangement of historic front-field of Flower garden in Kroměříž. It contains a proposal for new administrative facilities and information center for visitors, reconstruction of the entrance and proposal for new operation of gardening. The aim was to create a functional and aesthetic facility for functioning of the Flower garden and make it more attractive for visitors. The project reflects all these components as complements non-violating the garden and it does not detract from its importance and value.
Description
Citation
BUŽEK, J. REVITALIZACE PŘEDPOLÍ KVĚTNÉ ZAHRADY V KROMĚŘÍŽI [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
Ing. arch. Viktor Rudiš (předseda) doc. Ing. arch. Dagmar Glosová, CSc. (člen) doc. Ing. arch. Josef Hrabec, CSc. (člen) Ing. Petr Suchánek, Ph.D. (člen) Ing. arch. Marek Štěpán (člen)
Date of acceptance
2009-05-25
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO