Finanční zajištění projektu realizovaného obcí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
V diplomové práci je popsáno finanční zajištění projektu, který je realizován obcí. Teoretická část práce je zaměřena na popsání základních pojmů v oblasti veřejných projektů, obcí a rozpočtů obcí. Následně se práce věnuje zdrojům, kterými je možné investiční akce zajistit. Práce se zabývá i rozdělením pozemních komunikací a ekonomickému hodnocení silnic a dálnic. Praktická část práce je věnována návrhu projektu místní komunikace v obci Plumlov – Žárovice a poté finančnímu zajištění tohoto stavebního investičního projektu. Je vybráno několik možností financování projektu a následné posouzení jednotlivých způsobů. Výstupem práce je výběr nejlepšího možného způsobu financování pro navržený projekt.
The master thesis describes financial assurance of a project, which is realized by the municipalities. The theoretical part is focused on describing basic concepts of public projects, municipalities and municipal budgets. Subsequently, the work deals with sources that can provide financial assurance. Thesis is also focused on categorization of roads and the economic evaluation of roads and highways. The practical part is devoted to the basic design of the project to local roads in the municipality Plumlov - Žárovice and then financial assurance of this construction investment project. It selects several financing options for the project and the subsequent assessment of individual options. The outcome of this work is the selection of the best possible way of financing for the proposed project.
Description
Citation
DADÁK, M. Finanční zajištění projektu realizovaného obcí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2017-01-31
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO