Volnočasový areál v blízkosti Vodního díla Král´ová

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce je návrh novostavby objektu s campingem v obci Šoporňa. Objekt je situován v těsné blízkosti řeky Váh na rovinatém terénu. Důraz byl kladen především na celkový vizuální dojem stavby na její vyniknutí z okolní krajiny. Objekt bude plnit funkci rekreačního objektu s moznosti krátkodobého a dlouhodobého bydlení. Součástí objektu je restaurace s venkovním posezením a ubytovací kapacitou 90 osob, obchod se sportovním vybavením, servis motorových vozidel, garážové stání pro lodě, horolezecká stěna s výškou 11,6 m, konferenční sály a sály na cvičení. Objekt má tři nadzemní podlaží a je nepodsklepený. Konstrukce střech tvoří jednoplášťové ploché střechy s atikou.
The subject of the diploma thesis is design a new building with a camping in the village Šoporňa. The building is situated near the river Váh on flat terrain. Emphasis was placed on the total visual impression of the building on its stand out from the surrounding landscape. The building will serve as a recreation building with the possibility of short and long-tern housing. There is a restaurant with outdoor seating and an accommodation capacity for 90 people, trade with sport equipment, service for vehicles and boats, garage for boats, a 11,6 metres high climbing wall, conference rooms and halls for exercise. The building has three floors above and no basement. The project includes a flat roof with an attic.
Description
Citation
VARJÚ, M. Volnočasový areál v blízkosti Vodního díla Král´ová [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2017-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO