Studium vlastností polymery modifikovaných malt využívající skelný recyklát

Abstract
Diplomová práce se zabývá studiem vlastností polymery modifikovaných malt využívající skelný recyklát a je rozdělena do dvou částí, teoretickou a praktickou. V teoretické části byla vypracována odborná rešerše, která se zaobírá polymery modifikovanými maltami s využitím skelného recyklátu. Na základě těchto informací byla vypracována praktická část, která se zaměřila na studium vlastností malt v závislosti na časovém období a prostředí.
Master´s thesis deals with the study properties of polymer modified mortars using recycled glass and is divided into two parts, theoretical and practical. In the theoretical part has been expert search which deals with polymer modified mortars using recycled glass. On the basis of this information has been formulate practical part, which focused on the study properties of mortars depending on the time period and environment.
Description
Citation
DOŘIČÁKOVÁ, M. Studium vlastností polymery modifikovaných malt využívající skelný recyklát [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Stavebně materiálové inženýrství
Comittee
Date of acceptance
2017-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO