Rekonstrukce zdravotně technických instalací v bytovém domě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce řeší rekonstrukci zdravotně technických instalací bytového domu v Brně. Jedná se o vícepodlažní objekt, který je určen převážně pro bydlení. Teoretická část se zabývá způsoby přípravy teplé vody v bytových domech. Experimentální část je zaměřena na měření spotřeby teplé vody v bytovém domě. Výpočtová a projektová část obsahují návrh kanalizace, vodovodu a napojení objektu na stávající inženýrské sítě. Práce se dále zaměřuje na možné varianty zadané specializace. Diplomová práce byla zpracována dle současných platných norem a ustanovení.
This diploma thesis deals reconstruction of sanitation installations in an apartment building in Brno. It is a multi-storey building which is intended mainly for living. The theoretical part deals individual ways of preparation hot water in the apartment buildings. The experimental part deals measurement consumption hot water in the apartment building. Calculating and design part contains a proposal of sewerage system, piping system and linking up of the object on present engineering systems. The diploma thesis also focuses on possible options and re-quested specifics. The diploma thesis was arranged in accordance with present-day valid norms and regulations.
Description
Citation
HAVLÍČKOVÁ, S. Rekonstrukce zdravotně technických instalací v bytovém domě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2017-02-01
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO