Návrh opatření pro úpravu odtokových poměrů v prostoru města Letovic

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce se zaměřuje na posouzení a návrh protipovodňového opatření ve smyslu manipulace s objekty a převodem vnitřních vod v daném zájmovém území. Jedná se o úsek v intravilánu města Letovice, přesněji od soutoku Svitavy km 59.608 – 61.520 a Křetínky km 0.000 – 1.752 a náhonu mezi nimi. Na výpočet průběhu hladin je použit program MIKE 11, vyvinutý Dánským hydraulickým institutem, pro výpočet nerovnoměrné proudění.
Diploma thesis deals with design of a flood protection a controlling structures with respect to problém of inner waters in the area of interest. The river reaches assessed are located mostly in the urban area of the city Letovice, more precisely from the junction of the Svitava and Křetínka river. The reaches are at kilometer 59,608 – 61,520 of the Svitava and kilometer 0-1,752 of the Křetínka river including the race between them. Program MIKE 11 (developed by Danish hydraulic institut) was used to calculate the water levels as nonuniform flow.
Description
Citation
BRÁZDOVÁ, V. Návrh opatření pro úpravu odtokových poměrů v prostoru města Letovic [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
Date of acceptance
2017-02-01
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO