Analýza nejvyššího a nejlepšího využití objektu školky v Plzni

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se věnuje analýze nejvyššího a nejlepšího využití. První částí práce je část teoretická, která se zabývá především metodami ocenění a dále podstatou analýzy. Tato analýza je aplikována na objekt školky v Plzni, kde se zkoumá, zda navržené varianty vyhoví čtyřem zkouškám. Výsledkem je zjištění nejvyššího a nejlepšího využití objektu.
This diploma thesis deals with analysis of the highest and best use. The first part of the thesis is the theoretical part, which deals mainly with valuation methods and the essence of analysis. This analysis is applied to the Nursery School in Pilsen, where it examines whether the proposed variants meet the four tests. The result is finding the highest and best use of the object.
Description
Citation
PETRÁK, J. Analýza nejvyššího a nejlepšího využití objektu školky v Plzni [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Albert Bradáč, DrSc. (předseda) doc. Ing. Bohumil Puchýř, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2017-06-13
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Analýza nejvyššího a nejlepšího využití objektu školky v Plzni. Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupoval velmi zodpovědně. Na otázky komise odpověděl pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta závěrečné práce odpověděl. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomant svou závěrečnou práci obhájil. Ing. Michal Novotný, PhD., položil otázku: Jaký jste uvažoval obestavěný prostor? Jedná se o starší budovu? Prof. Ing. Albert Bradáč, DrCs., položil otázku: Jaký je rozdíl mezi souborem a agregovanou položkou? Co Vám vyšlo z legální příslušnosti. Doc. Ing. Bohumil Puchýř, CSc., položil otázku: Co je to R položka?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO