Analýza průchodnosti terénem pomocí strojového chápání map

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Diplomová práce se zabývá tvorbou počítačové aplikace, která může být použita pro převedení rastrové mapy do modelu. Aplikace využije tento model pro výpočet optimální trasy mezi dvěma lokacemi. Práce popisuje vývoj modulu pro analýzu rychlostí v jednotlivých typech terénů a dalšího modulu pro detekci cest a neprůchodných objektů. Práce vychází z díla Ing. Pavla Kršáka a popisuje nové prvky, které byly implementovány pro zjednodušení uživatelského ovládání.
The diploma thesis deals with creation of computer aplication that can be used for conversion of raster maps for orienteering into model. Aplication will use this model to calculate optimal track between two selected locations. The thesis describes the development of a module for speed analysis in different types of terrain and another module for detection of roads and impassable objects. Thesis builds on work of Ing. Pavol Kršák and describes new features that were implemented to simplify user's control.
Description
Citation
PAŘÍK, D. Analýza průchodnosti terénem pomocí strojového chápání map [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Kybernetika, automatizace a měření
Comittee
prof. Ing. Václav Hlaváč, CSc. (předseda) prof. Ing. Luděk Žalud, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Petr Pivoňka, CSc. (člen) Ing. Stanislav Klusáček, Ph.D. (člen) Ing. Radek Štohl, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-06
Defence
Na základě předložené práce a obhajoby bylo konstatováno, že student nesplnil zadání v požadovaném rozsahu. Komise se shodla, že DP práci je nutno doplnit. Obhajoba DP je možná v nejbližším mimořádném termínu.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO