Technologie MIMO ve standardu IEEE 802.11ac

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Předmětem této práce je seznámit se standardem IEEE 802.11ac, věnovat se problematice fyzické vrstvy tohoto standardu, podrobně prostudovat použití technologie MIMO a implementovat ji do frameworku WIFI simulátoru.
The object of this work is to study the IEEE 802.11ac standard, paying attention to the issue of the physical layer standard, to study in detail the use of MIMO and implement this technology into framework of WIFI simulator.
Description
Citation
KVASNIČKA, J. Technologie MIMO ve standardu IEEE 802.11ac [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Tomáš Kratochvíl, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Roman Šotner, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Tomáš Götthans, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Mikulášek, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Miloš, Ph.D. (člen) prof. Ing. Vladimír Wieser, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Šedivý (člen)
Date of acceptance
2017-06-06
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO