Podnikatelský plán pro podnikání v oblasti sociálních a zdravotních služeb

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je návrhem pro vznik živnosti v oblasti sociální a zdravotní služby v regionu Jihomoravského a Olomouckého kraje. Práce vychází z teoretických poznatků o podnikání v sociálně orientovaných službách a z poznatků o současném stavu na tomto trhu, získaných v rámci provedených analýz. Hlavními zpracovanými analýzami jsou SLEPT, PORTER analýza pěti konkurenčních sil a SWOT. Souhrn klíčových faktorů podnikaní, zjištěných prostřednictvím SWOT analýzy, se stal základem návrhové části, která představuje samotný návrh podnikatelského plánu pro vznik zvolené živností.
Master´s thesis is a proposal for the establishment of trade in social and health services in the South Moravian and Olomouc regions. The work is based on theoretical knowledge of business in medically oriented services and the knowledge about the current state of this market, acquired in the analyses. The main analyzes are processed SLEPT, Porter's five forces analyses and SWOT. A summary of the key factors of business, identified through the SWOT analysis became the basis of the design, which is itself a draft business plan for the development of selected trades.
Description
Citation
TVRZNÍKOVÁ, A. Podnikatelský plán pro podnikání v oblasti sociálních a zdravotních služeb [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Vít Kratina (místopředseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-07
Defence
otázky vedoucí: odpovězeno otázky oponenta: odpovězeno Ing. Vít Kratina - analýza rizik podnikání v oblasti sociálních služeb doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. - personální část podnikatelského záměru Ing. Karel Doubravský, Ph.D. - očekávané množství zákazníků v rámci finančního plánu, množství osob v rámci věkových kategorií zákazníků.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO