Spokojenost zákazníků a návrhy na zvýšení její úrovně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomova prace se zameruje na spokojenost zakaznika. Na zaklade vyhodnoceni dilcich analyz byly sestaveny navrhy na zvyseni urovne spokojenosti zakazniku. Prvni cast diplomove prace se zameruje na teoreticka vychodiska. Dalsi cast analyzuje soucasny stav pomoci analyz vnitrniho a vnejsiho prostredi a analyzuje soucasnou uroven spokojenosti zakazniku pomoci dotaznikoveho setreni. Na zaklade zjistenych informaci z predchozich analyz jsou v posledni casti sestaveny konkretni navrhy na zvyseni spokojenosti zakazniku.
The diploma thesis focuses on customer satisfaction. The main purpose is the evaluation of the component analyses which is followed by the composition of proposals on how to improve the level of customer satisfaction. The first part of the thesis is concerned with theoretical background. The other part presents the examination of current situation by the means of internal and external analyses. The current customer satisfaction level is studied using a questionnaire. The final part includes specific suggestions for improvement of customer satisfaction based on previous analyses.
Description
Citation
STUPKA, R. Spokojenost zákazníků a návrhy na zvýšení její úrovně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (předseda) Ing. Petr Jalůvka (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-07
Defence
Ing. Jalůvka: Jak budete dále pracovat s vnitřními faktory ovlivňující podnikání? - odpovězeno Doc. Putnová: Do jaké míry ovlivňuje módnost tance úspěšnost firmy? Pomohlo by kdyby se v reklamě vyjadřovali nejen profeionálové, ale i veřejnost? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO