Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Práce navrhuje podnikatelský plán pro další rozvoj existujícího podniku. Zkoumá příležitosti v již provozovaném oboru a snaží se navrhnout projekt, který by přispěl k větší ziskovosti, k rozšíření a stabilizaci současného tržního podílu a upevnil jméno společnosti. Vychází z předpokladů firmy, která má již v daném oboru zkušenosti a obhajuje dlouhodobě svoje postavení na trhu. Posláním této práce je tedy na základě analýzy navrhnout takový záměr, ve kterém bude navázáno a využito dosavadních výsledků ke zlepšení konkurenceschopnosti a k dalšímu rozvoji společnosti.
This thesis suggests a business plan for further progress of an existing company. It is looking at opportunities in already operating branch. It is trying to suggest a project which would lead to better profitability, expanditure and stabilizing of current market share and also strengthen the company name. The thesis is based on preconditions of the company which is experienced in its branch and for a long time has been defending its position on the market. The aim of my thesis therefore is, on the base of an analysis, to propose such a project, where previous results and expreiences are going to be used, to make competitiveness and further progress of the company better.
Description
Citation
JEDLIČKOVÁ, E. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Miloš Konečný, DrSc. (předseda) Ing. František Šebek, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Michaela Beranová, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2010-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO