Podnikatelský plán pro založení malého podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá sestavením podnikatelského modelu a vytvořením podnikatelského plánu pro založení malého podniku vyrábějícího slané zákusky v Brně. V první části práce jsou uvedeny informace sloužící jako podklady pro podnikatelský plán, na které navazuje průzkum trhu a v poslední části práce vznikl aplikací všech zjištěných informací konkrétní podnikatelský návrh.
The master´s thesis deals with the creation of a business model and a business plan for founding a small company making salty desserts in Brno. The first part of this thesis contains information used for creation of the business plan. Second part describes market research. The last part is focused on business plan itself created by application of all the information.
Description
Citation
POLÁCHOVÁ, K. Podnikatelský plán pro založení malého podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Pavel Holek (místopředseda) doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-09
Defence
otázky vedoucího - nebyly otázky oponenta - odpovězeno doc. Fedorová - Diskuze nad uvedenými příjmy a náklady (terminologie) a nad prezentovaným finančním tokem, zdroji financování. - odpovězeno částečně Ing. Holek - Pro koho byla diplomová práce určena, kdo je uvažován jako zakladatel podniku? - odpovězeno Ing. Kučerová - Jaká je cenová strategie produktů, jak byla stanovena, proč? - odpovězeno částečně Ing. Holek - Diskuze nad uvažovanou maloobchodní a velkoobchodní cenou. - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO