Investiční projekt společnosti XY s. r. o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá komplexním vyhodnocením investičního projektu bytové výstavby v Brně. V práci se nejprve budu věnovat ekonomické evaluaci projektu a definováním podmínek projektu pro jeho akceptovatelnost a realizovatelnost. Dále se zaměřím na varianty prodeje projektu a s tím související analýzu rizika. Poslední zabývající se částí je samostatný návrh propagačních cest a způsob financování pro koncového zákazníka.
This thesis focuses on the comprehensive evaluation of the investment project for housing construction in Brno. In the paper I will first focus on the economic evaluation of the project and will define the conditions of the project for its acceptability and feasibility. Next, I will focus on the possibilities of the project sale and the associated risk analysis. The last section focuses on a separate proposal of promotional ways and a way of financing for the end customer.
Description
Citation
KOUBEK, L. Investiční projekt společnosti XY s. r. o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. et Ing. Renáta Myšková, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-13
Defence
otázka oponenta - odpovězeno Ing. Luňáček - Jaký je cenový rozdíl při srovnání bytů 1+kk a 2+kk s byty 3+kk a 4+kk - procentuální či finanční vyjádření? - odpovězeno prof. Koráb - Ve SWOT analýze nejsou legislativní faktory považovány za hrozbu. Co připravovaná restrikce ČNB? - odpovězeno prof. Koráb - Jako substituty na realitním trhu považujete pouze nové stavební materiály? Nemůže se objevit něco dalšího? - odpovězeno doc. Myšková - Vycházel jste z průměrné ceny za m2 v Brně? - částečně odpovězeno Ing. Pavláková Dočekalová - Prováděl jste citlivostní analýzu. Jakým způsobem a jakou metodu jste zvolil? - částečně odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO