Hodnocení finanční situace společnosti a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na vymezení finanční situace podniku a zobrazuje návrhy na její zlepšení. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část popisuje finanční analýzu. Praktická část zobrazuje aplikaci problematiky na konkrétní společnost AGROPT spol. s r.o. v letech 2011-2015.
This Bachelor's thesis focuses on defining of the evaluation of the financial situation in the company and proposals to its improvement. The thesis is divided into a theoretical and a practical part. In the theoretical part a financial analysis is presented and in the practical part the issue is specifically applied to the company AGROPT spol. s r.o. between the years 2011-2015.
Description
Citation
FRKAL, Z. Hodnocení finanční situace společnosti a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) Ing. Markéta Marcolová Klímková, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-20
Defence
otázky oponenta - zodpovězeno další otázky: doc. Meluzín - Jaká je konkurence na trhu v oblasti poradenství s ohledem na problémy s včasným placením faktur? - zodpovězeno prof. Dohnal - Je reálná platba v hotovosti? Jak moc je robustní Vaše návrhové řešení - chybí citlivostní analýza? Kde je nejslabší místo návrhů? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO