Návrh a racionalizace pracoviště WORKSHOP v ALPS Electric Czech s.r.o. s přihlédnutím k budoucímu rozvoji společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem pracoviště workshop v ALPS Electric v Sebranicích. Obsahuje stručný popis strojů a teorie technologického projektování. Pro dané pracoviště je vytvořen návrh modifikace spádového regálu a zajištění dopravy. U těchto návrhů jsou vyčísleny jejich náklady. Cílem je vytvořit výkresovou dokumentaci pro stávající a budoucí umístění pracoviště workshop.
This thesis describes the workplace workshop in ALPS Electric in Sebranice. It contains a brief description of machinery and theory of technological projecting. For this department is created proposal of the modification flow racks and the transportation. There are budgets for this proposals. The aim of the thesis is to create drawings documentation for the current and future location the workplace workshop.
Description
Citation
DOZBABA, Z. Návrh a racionalizace pracoviště WORKSHOP v ALPS Electric Czech s.r.o. s přihlédnutím k budoucímu rozvoji společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie
Comittee
prof. Ing. Miroslav Píška, CSc. (předseda) doc. Ing. Viktor Kreibich, CSc. (místopředseda) prof. Ing. Františka Pešlová, Ph.D. (člen) prof. Dr. Ing. Miroslav Neslušan (člen) doc. Ing. Ľubomír Javorek, CSc. (člen) Ing. Karel Praks (člen)
Date of acceptance
2017-06-15
Defence
Diplomant seznámil komisi s obsahem a výsledky své diplomové práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise: 1. Jak souvisí uváděný nákup nového soustruhu se zadáním DP? Jaký vztah mají uváděné obráběcí stroje k uvedenému technologickému postupu výroby? V průběhu obhajoby byly zodpovězeny následující doplňující otázky: 1. Jak probíhá manipulace s vozíkem a jaká je hmotnost jednotlivých součástí? 2. Můžete prosím specifikovat náklady? 3. Co se v práce zavádí v rámci Industry 4.0? Otázky členů komise byly zodpovězeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO