Online komunikační strategie fakulty

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřená na analýzu stávajícího stavu online komunikace fakulty a na formulaci návrhů na opatření, která povedou k posílení strategického využití online nástrojů v komunikaci vysokoškolské vzdělávací instituce.
This diploma thesis is focused on an analysis of the current state of online communication of faculty and formulation of the measures which are needed for strengthening of strategical use of online communication channels within the university.
Description
Citation
ŠIMÍČKOVÁ, K. Online komunikační strategie fakulty [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vilém Jordán (člen) Mgr. Robert Hakl, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2017-06-14
Defence
Ing. Jordán - Popište pozitiva a negativa informačního systému Apollo. - odpovězeno Jaké jsou důvody pro zakázaní přístupu na Facebook a jiné sociální sítě? - odpovězeno Dr. Hakl - Myslíte si, že se bude IS Apollo měnit? - odpovězeno Dr. Doskočil - Jaká je vazba mezi korporátní a funkční strategii firmy? - odpovězeno prof. Rejnuš - Proč si myslíte, že finanční náročnost na Vaše řešení je nízká? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO