Legislativa pro využití dronu v realitní praxi

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá legislativou pro využití dronu v realitní praxi. V jednotlivých kapitolách popisuje legislativu České republiky, Slovenska, Francie, Belgie, Velké Británie a Spojených států amerických týkající se provozu dronů ke komerčním účelům. Na konci práce je provedeno srovnání jednotlivých bodů z předpisů všech porovnávaných států.
This thesis focuses explores the laws for drone use in the real estate practice. In each chapter, the legislation for the commercial use of drones is described for the following states - the Czech Republic, Slovakia, France, Belgium, the Great Britain and the United States of America. In the final chapter there is a comparison of different law aspects from all studied countries.
Description
Citation
KLEMENTOVÁ, T. Legislativa pro využití dronu v realitní praxi [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. (předseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (místopředseda) Ing. Radka Kantová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2017-06-16
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Legislativa pro využití dronu v realitní praxi Závěrečnou práci obhajovala zřetelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupovala zodpovědně. Na otázky komise odpověděla. Rovněž na doplňkové otázky od oponentky závěrečné práce odpověděla velmi srozumitelně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomantka svou závěrečnou práci obhájila. Ing. Radka Kantová, položila otázku: Říkávám něco zkratka ANEX. Víte kterou ze dvou možností snímkování je možné pořizovat v ČR. Obhajoba: A
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO