Návrh výrobního procesu pro díl ze vstřikovací formy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem výrobního procesu pro díl vyráběný pomoci vstřikovací formy. Obsahuje kromě rozboru částí a funkcí vstřikovací formy také návrh konkrétního provedení výrobku podle požadavků zákazníka, tvorby TPV dokumentace a návrhu výrobního procesu pro daný výrobek také výpočet celkových nákladu na jeden výrobek.
This thesis deals with the design of the production process for the part produced by the injection mold. In addition to analyzing the parts and functions of the injection mould, the thesis also includes the draft of a specific product design given by the customer's requirements, the creation of TPV documentation and the draft of the manufacturing process for the product, also the calculation of the total operation costs per one piece.
Description
Citation
BETÁŠ, M. Návrh výrobního procesu pro díl ze vstřikovací formy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
prof. Dr. Ing. Ivan Mrkvica, Ph.D. (předseda) prof. Dr. Ing. Libor Beneš (místopředseda) Ing. Kateřina Mouralová, Ph.D. (člen) Ing. Oskar Zemčík, Ph.D. (člen) doc. Ing. Karel Kouřil, Ph.D. (člen) Ing. Miroslav Frost (člen)
Date of acceptance
2017-06-13
Defence
Bakalář seznámil komisi s obsahem a výsledky své bakalářské práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise: V průběhu obhajoby byly zodpovězeny následující doplňující otázky: 1. Jakou technologií lze formu vyrobit? 2. Jak by jste pomocí elektroerozivního obrábění dokončil plochy? 3. Z jakých materiálů jsou vyrobeny součásti formy? 4. Z jakého materiálu by byl nástroj pro obrábění tvarů formy a jaký by měl povlak? Otázky členů komise byly zodpovězeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO