Návrh aplikace pro střední průmyslovou školu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Obsahem této diplomové práce je návrh uživatelského rozhraní k SQL databázi pro Střední průmyslovou školu ve Frýdku-Místku. Práce je rozdělena na teoretickou část a praktickou část. V teoretické části jsou uvedeny potřebné informace a teorie nezbytná k úspěšnému splnění cíle práce. V praktické části je analyzována současná situace školy a je navrženo vlastní řešení daného problému.
The content of this diploma thesis is to design user interface to SQL database for the Secondary Technical School in Frýdek-Místek. The work is divided into a theoretical part and a practical part. The theoretical part provides the necessary information and theories important for successful fulfilling the goal of the work. The practical part analyses the current situation of the school and offers a solution to the problem mentioned.
Description
Citation
BRET, O. Návrh aplikace pro střední průmyslovou školu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Vladimír Smejkal, CSc. (předseda) doc. RNDr. Václav Sedláček, CSc. (místopředseda) Ing. Petr Sedlák (člen) Mgr. Milan Křápek, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen)
Date of acceptance
2017-06-14
Defence
otázky vedoucího - odpovězeno prof. Smejkal: Proč práce nesouvisí s bezpečností? odpovězeno doc. Sedláček: jak zabezpečíte čitelnost dát - odpovězeno prof. Smejkal: Z čeho to vyplýva, že to má byt 45 let? - odpovězeno dr. Milichovský: Školení 4 hodiny za 4 tis. - náklady sú vyjadrené na čo presne?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO