Doporučení optimálního mířicího bodu při střelbě na terč

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá doporučením optimálního bodu při střelbě na terč. První část práce obsahuje teoretický rozbor, kde je popsána problematika pravděpodobnosti, rozdělení náhodných veličin a jejich významná rozdělení. V závěru teoretické části je rozebrána Fourierova transformace. Druhá část práce je zaměřena na návrh a implementaci webové aplikace. V rámci návrhu a implementace webové aplikace je využita znalost teorie pro určení optimálního bodu terče.
The thesis deals with recommendation optimal point of dartboard. The first part is theoretical, where is described issue of probability, distribution of variation and significant distribution of variation. At the end of theoretical part is described the Fourier transfrom. The second part of the thesis deals with the design and implementation of web application. The design and implemention of web application uses the theoretical part for assigment optimal point of dartboard.
Description
Citation
MAREČEK, P. Doporučení optimálního mířicího bodu při střelbě na terč [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Telekomunikační a informační technika
Comittee
prof. Ing. Kamil Vrba, CSc. (předseda) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radomír Svoboda, Ph.D. (člen) Ing. Michal Kohoutek, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Pavel Rajmic, Ph.D. (člen) Ing. Marie Mangová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-07
Defence
Na str. 29 uvádíte, že DFT se používá pro segmentaci obrazu. Není však uvedena citace. Prosím vysvětlete, jak se obraz s pomocí DFT segmentuje. Jaké soubory/adresáře jsou pro umístění apletu na serveru skutečně potřeba?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO