Hodnocení dodavatelů vybrané firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce pojednává o aplikaci nástrojů kvality ve výrobní společnosti. Teoretická část pojednává o historii kvality, jejího momentálního statusu a hlavně popisuje některé ze základních nástrojů kvality. V praktické části je popisován aktuální stav řízení jakosti ve společnosti a systém hodnocení a výběru dodavatelů. Závěry a výsledky této diplomové práce by měli dokázat, že zavedením metody pro výběr, hodnocení dodavatelů společnost docílí snížení nákladů a navázáním prospěšného dodavatelsko-odběratelského vztahu.
This diploma thesis deals with the application of quality tools in the production company. The theoretical part deals with the history of quality, its current status and mainly describes some of the basic quality tools. The practical part describes the current status of quality management in the company and the system of assessment and selection of suppliers. The conclusions and results of this diploma thesis should prove that by introducing a method for selection, supplier evaluation, the company will achieve cost reduction and the establishment of a beneficial supplier-customer relationship.
Description
Citation
KREJČOKOVÁ, O. Hodnocení dodavatelů vybrané firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) Mgr. Stanislav Nisler (místopředseda) doc. Ing. František Bartes, CSc. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-07
Defence
doc. Bartes: Jaké potíže se objevily a jaké se ještě objeví do konce října, než dojde k certifikaci? Zodpovězeno doc. Bartes: Jak se díváte na zavedení opatření u vás? Zodpovězeno doc. Meluzín: Z jakého důvodu nemáte definovaný cíl práce? Zodpovězeno doc. Meluzín: Kontrolovala jste pravdivost vyplněných informací v dotazníkovém šetření? Zodpovězeno doc. Meluzín: Uvažovali jste o referencích od jiných odběratelů? Zodpovězeno doc. Meluzín: Dají se vyčíslit náklady na nekvalitu? Zodpovězeno doc. Meluzín: Byl zaveden váš navrhovaný postup? Zodpovězeno Mgr. Nisler: Jakým způsobem vám informační systém pomohl v řešení tohoto problému? Zodpovězeno Ing. Chlebovský: K čemu povede, že noví dodavatelé musejí udávat mnoho informací? Zodpovězeno Připomínka k formální stránce práce.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO