Komunikační mix podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu a vyhodnocení aktuálního komunikačního mixu společnosti Axan 8 a.s. a vytvoření návrhu na jeho zlepšení. Bakalářská práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou popsána teoretická východiska práce týkající se dané problematiky, v druhé části je analyzována společnost Axan 8 a.s. a její současný stav, SWOT analýza a současný komunikační mix, na jehož základě jsou v poslední části práce vytvořeny návrhy na jeho zlepšení.
This thesis focuses on the analysis and evaluation of current communication mix of AXAN 8 a.s. and develop a proposal for improvement. The thesis is divided into theoretical and practical part. The theoretical part describes the theoretical background work on the issue, the second part is an analysis of AXAN 8 a.s. and its current situation, SWOT analysis and current communication mix on the basis of which the last part will made suggestions for improvement.
Description
Citation
GLOZA, J. Komunikační mix podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Petr Rozmahel, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2017-06-19
Defence
Otázky vedoucího: zodpovězeno Otázky oponenta: zodpovězeno Ing. Hanušová: Domníváte se, že míra nezaměstnanosti má vliv na cílovou skupinu zákazníků? Kdo je cílovou skupinou zákazníků? Zohlednil jste dotazníkové šetření do stanovení cílové skupiny zákazníků? zodpovězeno doc. Rozmahel: V rámci kampaně, jste zohlednil cílovou skupinu zákazníků? Dle čeho jste vybral takovýto druh kampaně? zodpovězeno Ing. Doskočil: Jaká je vazba výstupů analýz, na Vaše návrhy? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO