Využití dotačních programů pro rozvoj podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá možnostmi využití dotací pro vybranou firmu ELEKTRO-FLEXI s.r.o. Cílem je zjistit, jaký druh dotací může společnost získat pro její růst a růst svých zaměstnanců. Co je třeba udělat pro jejich získání, jaké požadavky musí splňovat a zjistit použitím výpočtů, zda bude prospěšné pro společnost. V této práci budou analyzovány především programy dotací z evropských strukturálních a investičních fondů.
This bachelor thesis deals with usage possibilities of subsidies programs for selected company ELEKTRO-FLEXI inc. Goal is to find out what kind of subsidies can company gain for her growth as well as growth of its employees. What does it need to do to obtain them, what requirements it must meet and to find out (by usage of calculations) whether it will be beneficial for the company. Mainly subsidies programmes from european structural and investment funds will be analyzed in this thesis.
Description
Citation
HÁJKOVÁ, S. Využití dotačních programů pro rozvoj podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) Ing. Libor Benátský (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Mgr. Jiří Pospíšil (člen) Ing. Denisa Doupovcová (člen)
Date of acceptance
2017-06-22
Defence
otázky vedoucího práce - odpovězeno otázky oponenta – odpovězeno Ing. Hanušová: V práci uvádíte SWOT analýzu, odkud jste čerpala informace pro stanovení hrozeb a příležitostí? – odpovězeno doc. Bartoš: Jaká je doba udržitelnosti Vámi navrhovaného projektu? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO