Nájemné bytu a faktory, které je ovlivňují v Hradci Králové

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na analýzu a porovnání nájemného bytů v Hradci Králové. Porovnává výši nájemného v jednotlivých územích. Zabývá se faktory, které mají vliv na výši nájemného. Získané údaje jsou rozděleny do čtyř kategorií podle velikosti podlahové plochy a pro každou kategorii je vytvořena cenová mapa. Výsledky jsou zaznamenány v tabulkách a grafech a okomentovány slovně.
The diploma thesis focuses on the analysis and comparison of rental flats in Hradec Králové. It compares the rent of flats located in different parts of the city. The thesis deals with factors determining the monthly rental. The data obtained in the research are divided into four categories according to floor space. A price map has been compiled for each of the four categories. The findings are summarized in tables and charts and commented on in the text.
Description
Citation
SLEZÁKOVÁ, H. Nájemné bytu a faktory, které je ovlivňují v Hradci Králové [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2017-06-22
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Nájemné bytu a faktory, které je ovlivňují v Hradci Králové. Diplomantka na otázky oponenta odpověděla. Komise položila otázky Bylo zahrnuto také realizované nájemné? Jsou zahrnuty sezoní faktory? Co si představujete pod pojmem vybavení bytu? Sledovala jste energetickou náročnost bytů? Diplomantka na otázky odpověděla. Diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO