Nájemné bytu a faktory, které je ovlivňují, v obci Kyjov

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce na téma „Nájemné bytu a faktory, které je ovlivňují v obci Kyjov“ se zabývá analýzou a porovnáváním výše nájemného u nabízených bytů v mnou zvolené lokalitě. Rozebírá faktory, které mají specifický vliv na výši nájmu. Zjištěné data jsou rozčleněna do kategorií dle dispozice (1+1 a 1+kk, 2+1 a 2+kk, 3+1 a 3+kk). Pro každou dispozici je vytvořena mapa, kde jsou zaznamenány jednotlivé byty dle výše nájmu.
This diploma thesis on „Apartment rent and the influencing factors in the village of Kyjov “ aims to analyze and to compare housing costs of advertised flats in Kyjov area. Its objective is to examine the factors responsible for shaping the costs of private housing. Found data has been classified into following categories (1+1 a 1+kk, 2+1 a 2+kk, 3+1 a 3+kk). There is a map available for each category where particular flats are recorded according to the amount of housing charges.
Description
Citation
ONDŘÍŠEK, R. Nájemné bytu a faktory, které je ovlivňují, v obci Kyjov [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. (předseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (místopředseda) Ing. Radka Kantová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2017-06-16
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Nájemné bytu a faktory, které je ovlivňují, v obci Kyjov. Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupoval dobře. Na otázky komise odpověděl. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta závěrečné práce odpověděl. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomant svou závěrečnou práci obhájil. Ing. Radka Kantová, položila otázku: Kyjov a Brno rozdíl 5000Kč, u jaké dispozice bytu je brán tento rozdíl. Obhajoba: C
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO