Analýza ekonomických dat s využitím statistických metod

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na zhodnocení finanční situace pomocí finanční analýzy a následnému využití statistických metod pro společnost CZECH HYDRO, s.r.o. Bakalářská práce je rozdělena do tří částí – teoretickou část, analytickou část a část praktickou. Teoretická část bakalářské práce se zaměřuje na popsání a vysvětlení finančních ukazatelů a statistických metod. Analytická část ukazuje jednotlivé výpočty a závěrečná část, část praktická se zabývá návrhy pro budoucí prosperitu společnosti.
This bachelor's diploma thesis aims to evaluate the financial situation through a financial analysis and subsequent use of statistical methods for CZECH HYDRO, s.r.o. company. The thesis is divided into three main parts — a theoretical part, an analytical part and a practical part. The theoretical part is focused on the description and explanation of the corresponding financial indicators and statistical methods. The analytical part includes the calculations and the final, practical part introduces some proposals for the future prosperity of society.
Description
Citation
KRUŠINA, M. Analýza ekonomických dat s využitím statistických metod [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (místopředseda) Ing. Jaroslav Krejčíř, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-19
Defence
otázka vedoucího - odpovězeno otázka oponenta č. 1 - odpovězeno otázka oponenta č. 2 - odpovězeno Ing. Krejčíř - Bankrotní modely, které uvádíte v práci, ukazují firmu téměř v "bankrotní zóně". Berete v úvahu tyto výsledky při řízení podniku? - odpovězeno Ing. Krejčíř - Při rekonstrukci vodní elektrárny Háj se uvažuje o využití dotace? - odpovězeno doc. Bartoš - Ve výkazech firmy se vyskytuje velmi vysoká hodnota dlouhodobých pohledávek. Jsou všechny tyto pohledávky ve vazbě na společnost E.ON? Jaká je doba splatnosti u těchto pohledávek? - odpovězeno doc. Bartoš - Uvažujete o investování držených krátkodobých finančních prostředků do vybudování nové elektrárny? - odpovězeno doc. Bartoš - Zvažoval jste i jiné alternativní zdroje výroby elektřiny? - odpovězeno prof. Dostál - Jaká je vyjednávací síla vámi analyzované firmy vůči firmě E.ON? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO