Podnikatelský plán pro společnost prodávající zařízení na úpravu vody

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na sestavení podnikatelského plánu k založení společnosti prodávající zařízení na úpravu vody. V práci jsou zhodnoceny silné a slabé stránky společnosti, zpracován funkční marketingový mix a detailní kalkulace výdajů a příjmů. Cílem je založení společnosti, která by byla konkurenceschopná a pronikla na trh s kvalitními produkty na úpravu pitné vody.
In the shown Bacelor Thesis comes to definition of a business plan for a company focused on selling water filters. In the thesis are evaluated strengths and weakness of the company, the functional marketing mix and the detailed profit and loss calculations. The aim is to establish a company which is competitive and achieved the market with products for the treatment of drinking water.
Description
Citation
PLEŠINGEROVÁ, S. Podnikatelský plán pro společnost prodávající zařízení na úpravu vody [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Petr Rozmahel, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2017-06-19
Defence
Otázky vedoucího: zodpovězeno Otázky oponenta: zodpovězeno Ing. Hanušová: Patří charakteristika podniku do návrhů řešení? Student se domnívá, že ano. Z čeho jste posuzovala silné a slabé stránky společnosti? Tvrzení studentky, že informace pro silné stránky a slabé stránky firmy použila informace z PESTE analýzy. Jaká studie předchází sestavní podnikatelského plánu? Jaké metody jste použila pro hodnocení rizika? S čím jste srovnávala Váš podnikatelský plán? zodpovězeno Ing. Doskočil: Řešila jste ve Vašem podnikatelském projektu i časovou analýzu? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO