Podnikatelský plán na založení fitness centra v Chudčicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem bakalářské práce je vytvořit podnikatelský plán na založení fitness centra v lokalitě Brno – venkov v obci Chudčice. Na začátku mé práce jsou v teoretické části shrnuty pojmy související se založením podniku a podnikatelský plán. Při zpracování jsem vycházela z poznatků o nedostatečném pohybu lidí se sedavým zaměstnáním. Mým plánem tudíž je založit fitness centrum s širokou škálou nabízejících služeb pro několik věkových kategorií, kde si klienti najdou nové záliby a zlepší svůj zdravotní styl.
The principal objektive of the my bachelor thesis is to create a business plan of establishing the fitness center in Brno country side in village Chudčice. To beginning there are terms as sociated with company estabilishment and business plan in the theoreticalm part. Processing the subject I took in to a count the lack of physical aktivity people with sedentary jobs. Therefore my plan is estabilishment fitness center, that will be offer a lot suggest service for severalage categories, where clients will find new hobbies and improve thein healthy lifestyle.
Description
Citation
DVOŘÁKOVÁ, P. Podnikatelský plán na založení fitness centra v Chudčicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (místopředseda) Ing. Jaroslav Krejčíř, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-19
Defence
Ing. Bočková - V jaké fázi je navržený podnikatelský plán? - odpovězeno Ing. Krejčíř - Je v dané lokalitě zvolené k podnikání další možné aktivity, které by byly pro podnik konkurenční? - odpovězeno Ing. Krejčíř - Myslíte si, že je dostatečně vysoké mzdové ohodnocení lektorů? - odpovězeno doc. Bartoš - Uvažujete v daném fitcentru pouze o cvičení klasickém, či také joga a další aktivity? Budou v daném fitcentru cvičební stroje? - odpovězeno doc. Bartoš - Má majitel fitcentra i nějaké rezervní zdroje financování? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO