Návrh systému tvorby plánů kontrol a řízení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na rozbor stavu plánů kontroly a řízení ve společnosti Saar Gummi Czech, s. r. o., především pak plánů kontroly týkajících se oddělení extruze v Červeném Kostelci. Dále se zaměřuje na návrh systému tvorby plánů kontroly a řízení. V první část popisuje obecné pojmy a znalosti týkající se plánů kontroly a řízení. V druhé navazující části se zabývá stavem plánů kontroly a řízení v podniku Saar Gummi Czech, s. r. o. V poslední části bude navržen systém tvorby plánů kontroly a řízení v tomto podniku.
This diploma thesis deals with analysis of control and management plans in Saar Gummi Czech, s. r. o. comapany, especialy control and management plans related to extrusion department in Červený Kostelec. This thesis also focuses on design of a control and management plan creation system. The first part of thesis describes general knowledge and concepts of control an management plans. In the second part thesis describes state of control and management plans in comapany Saar Gummi Czech, s. r. o. In the last part of this thesis will be designed creation system of control and management plans for this company.
Description
Citation
ROMANOVÁ, E. Návrh systému tvorby plánů kontrol a řízení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Petr Pirožek, Ph.D. (místopředseda) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-08
Defence
otázka vedoucího: zodpovězeno otázky oponenta: zodpovězeno doc. Pirožek: Co je to kontrola? zodpovězeno Ing. Novák, Ph.D.: Jak byli zaměstnanci komunikováni s ohledem na změnu? Jaká je komunikace managementu? zodpovězeno doc. Zich: Definujte pojmy systém a proces. částečně zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO