Návrh implementace SaaS řešení elektronického obchodu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem implementace elektronického obchodu jako služby pro firmu VALMAX LED ECO s.r.o. Návrh je zpracován formou projektu. Práce je rozdělena na 4 hlavní části. Nejdříve je získán potřebný teoretický základ. Dále jsou uvedeny analýzy vnitřního a vnějšího prostředí, popsán aktuální a požadovaný stav firmy. Následuje praktická část, kde je konkrétně sepsáno, jak se postupuje při implementaci e-shopu pro nového zákazníka.
Master’s thesis is focused on design for e-shop implementation as a service for company called VALMAX LED ECO s.r.o. The design is executed in the form of a project. Thesis is divided into 4 main parts. Firstly the necessary theoretical basis is gathered. Then analyses of external and internal environment are conducted, the current and desired state of the company are presented in the next part followed by practical chapter, where there is specifically stated how to proceed with e-shop implementation for a new customer.
Description
Citation
SMEČKA, J. Návrh implementace SaaS řešení elektronického obchodu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vilém Jordán (člen) Mgr. Robert Hakl, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2017-06-14
Defence
otázka oponenta - odpovězeno Ing. Jordán - Upřesněte velikost firmy. - odpovězeno Kde jsou uložena data? Co se stane, když nastane problém s počítačem? - odpovězeno Dr. Doskočil - Proč jste se rozhodol řešit projekt podle zvoleného standardu? - odpovězeno částečně V jakém programu jste navrhl Ganttův diagram? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO