Identifikace rizik při uplatnění marketingové strategie a možnosti jejich řešení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Cílem diplomové práce je identifikovat rizika vyskytující se při uplatnění marketingového přístupu ve společnosti ALL SPORTS a.s., posoudit jejich potenciální dopad na činnost společnosti a navrhnout opatření pro minimalizaci negativních dopadů. První část práce obsahuje teoretické východiska pro zkoumání dané problematiky, kde pomocí odborné literatury jsou vysvětleny základní pojmy, popsány metody, způsoby a analýzy nezbytné pro identifikaci rizik, určení závažnosti důsledků rizikové situace a míry pravděpodobnosti, že daná situace nastane. Druhá část práce je zaměřena na praktickou stránku. Jsou zde aplikovány analýzy a metody pro identifikaci a vyhodnocení rizik, které jsou popsané v teoretické části. Na základě provedených analýz jsou identifikovány rizika, jejich závažnost a míra pravděpodobnosti. V návrhové části práce jsou formulovány opatření pro eliminaci daných rizik včetně kvantifikovaných nákladů.
The aim of this thesis is to identify the risk, emerging from use of the marketing attitude in ALL SPORTS ltd., qulify its potential impact to the operation of the company and suggest the proceeding to minimize the negative impacts. First part includes theoritical resources for exploring of the aim, there is explained basic terminology and described technique, styles and analyses that are necessary for identifying the risks, identification of the risk situation and ratio of the probability that risk situation will occure. Second part of the thesis is practical and theoretical informations mentioned in first part are applied for identification and valuation of the risks. On the basis of performed analyses I identified risks and ratio of the probability for occuring. In the last part of the thesis I described proceeding for elimination of these risks including quantification of the cost.
Description
Citation
NOVOTNÝ, I. Identifikace rizik při uplatnění marketingové strategie a možnosti jejich řešení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2017-06-28
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Identifikace rizik při uplatnění marketingové strategie a možnosti jejich řešení. Diplomant na otázky oponenta a vedoucího práce odpověděl. Diplomant na otázky komise odpověděl. Diplomant závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO