Hodnocení rizik při porušení BOZP

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na oblast hodnocení rizik při porušení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP). První část práce, je tvořena teoretickými východisky obecné problematiky v oblasti BOZP. společně se Dále se zaměřuje na část řízení BOZP, která se zabývá identifikací a hodnocením rizik. V další části práce je na základě současného stavu managmentu BOZP v modelové společnosti provedena identifikace, analýza a hodnocení rizik. Pro hodnocená rizika jsou navržena opatření k jejich eliminaci.
The diploma thesis focuses on the area of risk assessment in a case of breaking the health and safety at work rules (OSH). The first part consists of the theoretical basis of health and safety at work. Then it focuses on health and safety management, which deals with the identification and evaluation of risks. Next part of the thesis contents identification, analysis and evaluation of risks, which are based on a model company and it´s OSH management The goal of the thesis is to find measures to eliminate risks proposed by the risk evaluation.
Description
Citation
KUBÁTKOVÁ, H. Hodnocení rizik při porušení BOZP [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) prof. Ing. Přemysl Janíček, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen) RNDr. Pavel Popela, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2017-06-27
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Hodnocení rizik při porušení BOZP. Diplomantka na otázky oponenta odpověděla. Diplomantka na otázky komise odpověděla. Diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO