Analýza realitního trhu v ČR a v Irsku se zaměřením na rodinné domy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá porovnáním trhu s rezidenčními nemovitostmi v České republice a Irsku. V diplomové práci jsou popsány všechny metody oceňování používané jak v České republice, tak v Irsku. Dále je zde rozebrána segmentace trhu ve vybraných lokalitách jednotlivých států a vytvořena databáze rodinných domů v těchto lokalitách určených k prodeji.
This thesis compares residential realties market in the Czech Republic and in Ireland. Thesis also describes all methods of appraisement used both in the Czech Republic and Ireland. It also analyses market segmentation in chosen regions of each state. There is created database of family houses, which are destined to be sold.
Description
Citation
DUŠEK, D. Analýza realitního trhu v ČR a v Irsku se zaměřením na rodinné domy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Albert Bradáč, DrSc. (předseda) doc. Ing. Bohumil Puchýř, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2017-06-13
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Analýza realitního trhu v ČR a v Irsku se zaměřením na rodinné domy. Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupoval zodpovědně / dobře. Na otázky komise odpověděl pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta závěrečné práce odpověděl správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomant svou závěrečnou práci obhájil. Ing. Michal Novotný, PhD., položil otázku: Čím jste se řídil při výběru domů, které jste zahrnul do své práce. Srovnání velikosti porovnávaných měst. Doc. Ing. Bohumil Puchýř, CSc., položil otázku: Obecná definice v Irsku je jiná než v ČR. Prof. Ing. Albert Bradáč, DrCs., položil otázku: Jak jste přišel na to, že Red Book je v souladu s mezinárodními standardy.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO