Management rizik zaměřený na spolehlivost a výkonnost lidského činitele

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na problematiku spolehlivosti a výkonnosti lidského činitele, identifikování rizik a příčin potenciálních selhání ve vybraném podniku. Díky teoretickým poznatkům uvedeným v první části práce jsou navrženy postupy vhodné jako nástroj prevence jednotlivých selhání se zaměřením na řešení nepříznivých podmínek a stresových nebo krizových situací při působení lidského faktoru. V závěrečné části jsou navrženy postupy k motivaci zaměstnanců a jejich proaktivnímu odhalování rizik.
The mater’s thesis focuses on the issue of the reliability and efficiency performance of the human factor, identifying the risks of potential causes of failure of the chosen company. Based on the theoretical knowledge referred to in the first part thesis is designed procedures useful as a tool to prevent individual failures, focusing on solutions to the adverse conditions of stress or crisis when exposed to the human factor. The final section suggests the motivation of employees by proactively identifying risks.
Description
Citation
ŠTĚPÁNOVÁ, M. Management rizik zaměřený na spolehlivost a výkonnost lidského činitele [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-29
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Management rizik zaměřený na spolehlivost a výkonnost lidského činitele. Diplomantka na otázky oponenta odpověděla. Diplomantka na otázky komise odpověděla. Diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO