Nájemné bytu v Břeclavi a faktory, které je ovlivňují

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce popisuje současnou situaci na trhu s tržním nájemných ve městě Břeclav. Zaměřuje se na faktory, které výši nájemného ovlivňují a jak se jejich vlivem cena mění. Průzkum trhu byl proveden na základě dat z realizovaných nájmů zjištěných z dotazníků, doplněných nabídkovými cenami realit. Zjištěné údaje jsou rozděleny podle dispozice bytu na kategorie 1+1 a 1+kk, 2+1 a 2+kk, 3+1 a 3+kk, 4+1 a 4+kk. Na základě dat jsou poté vytvořeny mapy, ve kterých jsou znázorněny výše nájmů.
The diploma thesis describes the current situation on the market in the market rent in Břeclav. Thesis focuses on the factors that affect the amount of rent and how are prices influenced by these factors. The market survey was conducted on the basis of data from realized rents ascertained from the questionnaires, supplemented by the bid prices of real estate. The gathered data are divided into 1+1 and 1+kk, 2+1 and 2+kk, 3+1 and 3+kk, 4+1 and 4+kk. Based on the data are created maps which shown amount of rent.
Description
Citation
JANEK, O. Nájemné bytu v Břeclavi a faktory, které je ovlivňují [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2017-06-13
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Nájemné bytu v Břeclavi a faktory, které je ovlivňují. Diplomant na otázky oponenta odpověděl. Komise položila otázky: Mohl byste vysvětlit slovo dispozice? Ovlivňuje výši nájemného vybavenost? Kolika procenty se lokalita podílí na výši nájemného? Diplomant na otázky odpověděl. Diplomant závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO