Analýza podnikových procesů, výběr a návrh implementace ERP systému ve vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na analýzu podnikových procesů a informační toky v malém výrobním podniku. Úvodní část práce je věnována teoretickým východiskům, která jsou nezbytná k porozumění problematiky. Druhá část práce se zaměřuje na současnou situaci ve společnosti, její procesy a využívání IS/ICT technologií. V poslední části práce jsou zhodnoceny vhodné ERP systémy a popsán postup implementace ERP systému.
This master thesis focuses on the analysis of business processes and information flows in a small manufacturing company. The first part of this thesis is dedicated to theoretical bases which are necessary for understanding the problem. The second part focuses on the current situation in the company, its processes and the use of IS/ICT technology. The evaluation of an appropriate ERP systems and the implementation process of the ERP system are mentioned in the last part of this thesis.
Description
Citation
KVITA, L. Analýza podnikových procesů, výběr a návrh implementace ERP systému ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. Ing. Petr Sodomka, Ph.D., MBA (předseda) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. Karel Šteker, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-13
Defence
otázky vedoucího - nebyly otázky oponenta - odpovězeno prof. Kocmanová - Diskuze na téma poskytnuté analýzy podnikových procesů a hodnocení návratnosti a rizik. - odpovězeno částečně doc. Sodomka - Proč nejsou v práci uvedeny celkové náklady na vlastnictví? Proč v práci nebylo vůbec uvažováno cloudové řešení, byl pro to nějaký závažný důvod? - odpovězeno částečně Ing. Ondrák - Proč nemáte v práci definovány potřeby podniku na informační systém? Diskuze na téma potřeb podniku obecně, které v práci nejsou zaneseny. - odpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO