Návrh dílčí části informačního systému pro vybraný subjekt

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá analýzou a výběrem vhodného informačního systému pro vybranou firmu. Informační sytém je vybrán dle požadavků firmy a má pomoci k zefektivnění firemních procesů. Provedu analýzu jednotlivých informačních systému na trhu a vyberu ten, který nejvíce odpovídá stanoveným kritériím a požadavkům. Následně navrhnu postup implementace do elektronického obchodu a jejich vzájemnou komunikaci. V závěru je provedeno ekonomické zhodnocení.
The diploma thesis deals with the analysis and selection of a suitable information system for selected company. The information system is selected according to the company's requirements and helps to streamline business processes. I will analyze individual information systems on the market and select the one that most closely matches the set criteria and requirements. I will then propose how to implement e-commerce and how to communicate with each other. At the end, an economic assessment is made.
Description
Citation
LIEBSCHER, T. Návrh dílčí části informačního systému pro vybraný subjekt [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen) Ing. Jaromír Veber, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-14
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno. Ing. Pernica - Jaké metody používáte ve Vaší práci? Jak jste stanovil náklady na školení uživatelů? - odpovězeno. doc. Zich - Proč jste ve Vaší práci použil dané analýzy (SLEPT, 7S, ...) a jak jste výsledky použil pro Váš návrh? - odpovězeno. Ing. Veber - Podle čeho jste vybíral kritéria? Napadají Vás nějaká další? - odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO