Generace impulzu definovatelného trvání a nastavitelného zpoždění

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářské práce se zabývá způsoby a možnostmi generování obdélníkových impulzů základních parametrů (doby trvání a zpoždění) pomocí 8-bitového mikrokontroléru AVR od firmy Atmel a koncepcí obvodu tohoto generátoru. Nastavení doby trvání a zpoždění impulzů je ovládáno maticovou klávesnicí a zobrazováno na maticovém displeji. Výkonové parametry impulzů jsou závislé na elektrických výkonových vlastnostech použitého mikrokontroléru.
The bachelor's thesis is engaged on methods and possibilities of square impulses of basic parameters (impulse duration time and delay time) generation by 8-bit AVR microcontroller made by Atmel Corporation and by conception of the generator circuit. Impulse duration time and impulse delay time settings are managed by matrix keypad and they are displayed on matrix display. Impulse power characteristics depend on microcontroller's electrical power characteristics.
Description
Citation
TOMAN, V. Generace impulzu definovatelného trvání a nastavitelného zpoždění [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Otakar Wilfert, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Petržela, Ph.D. (místopředseda) Ing. Václav Michálek, CSc. (člen) doc. Ing. Lucie Hudcová, Ph.D. (člen) Ing. Zoltán Szabó, Ph.D. (člen) Ing. Josef Halámek, CSc. (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO