Jednoúčelový stroj pro montáž termostatu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cílem bakalářské práce je navrhnout jednoúčelový stroj pro kompletaci termostatu do spalovacího motoru osobního automobilu. V prvé řadě je potřeba navrhnout koncepční řešení, které je schopno složit termostat v co nejkratším čase, nebude v rozporu s konstrukčním omezením, zástavbovými rozměry a v neposlední řadě bude stroj ergonomický a uživatelský přívětivý. Následně vybraná varianta bude zkonstruovaná a na základě výkresové dokumentace se vyrobí jednoúčelový stroj, který bude pracovat v třísměnném provozu.
The aim of the bachelor's thesis is to design a single-purpose machine for completion the thermostat into combustion engine of a vehicle. First of all, it is necessary to design a conceptual solution that is able to lay down the thermostat in the shortest possible time, will not conflict with construction restrictions, the installation dimensions, and last but not least, the machine will be ergonomic and user-friendly. The subsequently selected variant will be designed and based on the drawing documentation will be produced a single-purpose machine, which will operate in three-shift work.
Description
Citation
HAJDA, J. Jednoúčelový stroj pro montáž termostatu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
doc. Ing. Martin Vrbka, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Jan Brandejs, CSc. (člen) doc. Ing. Milan Klapka, Ph.D. (člen) Ing. Milan Omasta, Ph.D. (člen) Ing. Libor Nohál, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO