Nástroje managementu kvality

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cílem této bakalářské práce je rešeršně popsat průběh manažerského plánování a zlepšování kvality. Práce začíná popsáním základních pojmů týkajících se tématu a jejich rozvedení. Dále pokračuje fází plánování kvality, kde popisuji dvě metody plánování kvality. Na tuto část navazuje kapitola zlepšování kvality. Zde jsem téma rozdělil a popsal. V předposlední kapitole jsem se zaměřil na dvě nejpodstatnější metody používané v plánování a zlepšování kvality. Poslední kapitola je zaměřena na problematiku lidského faktoru při plánování a zlepšování kvality a jeho dopad na efektivitu popsaných metod. V úplném závěru jsem své poznatky shrnul a zhodnotil.
The aim of this bachelor thesis is to describe the course of managerial planning and quality improvement. The thesis starts with a description of basic concepts related to the subject and their expansion.Continues with the quality planning phase, where I describe two quality planning methods. On this part follows chapter of quality improvement. Here I divided the subject and described it. In the penultimate chapter, I focused on the two most important methods used in planning and improving quality. The last chapter focuses on human factor in quality planning and improvement and its impact on the effectiveness of the described methods. In the end, I summed up my findings and evaluated them.
Description
Citation
MATOUŠEK, D. Nástroje managementu kvality [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
doc. Ing. Radek Knoflíček, Dr. (předseda) doc. Ing. Lubomír Vašek, CSc. (místopředseda) Ing. Jan Pavlík, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Andrš, Ph.D. (člen) Ing. Luboš Kotek, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Kovář, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO