Design přenosného čističe vzduchu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Bakalářská práce je zaměřená na design přenosné čističky vzduchu. Konkrétně čističky s obsahem do 500 m3/h a příkonem 65 W s využitím materiálů z grant Fond vědy FSI 2016. Cílem designu je navrhnout funkční model s ohledem na technické, grafické, ergonomické a zejména materiálové požadavky.
The topic of my Bachelor's project is focused on the design of a air purifier. Specifically product with a content of up to 500 m3 / h and a power consumption of 65 W. I must use materials from the FSI Science fund 2016. The aim of the design is to design a functional model with respect to technical, graphic, ergonomic and especially material requirements.
Description
Citation
ŽERÁVKOVÁ, I. Design přenosného čističe vzduchu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Průmyslový design ve strojírenství
Comittee
doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD. (předseda) akad. soch. Tamara Buganská (místopředseda) doc. Ing. David Paloušek, Ph.D. (člen) akad. soch. Josef Sládek, ArtD. (člen) doc. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Bukvald (člen)
Date of acceptance
2017-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO