Motivační systém společnosti a návrhy na jeho vylepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce „Motivační systém společnosti a návrhy na jeho vylepšení“ analyzuje motivační systém konkrétní společnosti, kde se pomocí metody dotazníkového šetření zkoumá spokojenost zaměstnanců se systémem stávajícím a úroveň jejich motivace. Na základě zjištění a aplikace teoretických východisek jsou navržena opatření, která mají za cíl vést k zlepšení motivačního systému společnosti, správně motivovaným zaměstnancům a tím i zvýšení jejich výkonu.
Diploma thesis „Company Motivation System and Proposals for Its Improvement” analyses the specific Company’s motivation system. Using the questionnaire, the employees’ satisfaction with the current system and the level of their motivation are surveyed. Based on the findings and the motivation theories the improvements are suggested. This aims to enhance the motivation system of the Company, desirably motivated employees and their performance increase.
Description
Citation
SEDLÁČKOVÁ, E. Motivační systém společnosti a návrhy na jeho vylepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (předseda) prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (místopředseda) Ing. Martin Mahel, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-08
Defence
Otázky oponenta – odpovězeno Doc. Putnová: Kolika lidí jste se dotazovala? - odpovězeno Dr. Mahel: Proč je zařazeno kritérium "žádný lékař v pracovní době" mezi kritéria hodnocení pro dosažení 13. platu? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO