Založení podnikatelského subjektu na venkově

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na vypracování podnikatelského záměru na založení vinotéky s posezením v obci Jedovnice. Na základě teoretických poznatků, zpracovaných analýz a dotazníkového šetření je v návrhové části sestaven podnikatelský plán včetně finančního plánu, který slouží jako podklad k úspěšnému založení vinotéky.
The diploma thesis focuses on a business plan process for the establishment of a wine shop in the area of Jedovnice that will have a seating area. On the basis of theoretical knowledge, processed analysis and a questionnaire survey, a business plan has been established, including the financial plan, which is a basis for the successful establishment of a wine shop.
Description
Citation
HLAVÁČKOVÁ, A. Založení podnikatelského subjektu na venkově [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) Ing. Radim Vlček (místopředseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2017-06-07
Defence
doc. Brychta: Které riziko považujete za nejzávažnější? Odpovězeno doc. Brychta: Uvažujete o rozšíření nabízených produktů? Odpovězeno Ing. Vlček: jakou hrozbou je protikuřácký zákon? Odpovězeno Ing. Vlček: Plánujete i venkovní prostory? Odpovězeno Ing. Vlček: Čím se chcete odlišit od konkurence? Odpovězeno Ing. Vlček: Proč ten plán projektu začína až 1. ledna 2018? Odpovězeno prof. Dostál: Jak jste získala hodnoty do vaši prognózy? Odpovězeno prof. Dostál: Jaké bude zaměření vašeho sortimentu? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO